Motive pentru o operatie ridicare sani

Ridicarea sanilor nu mai este un lux si devine din ce in ce mai importanta pe lista foarte multor femei, deoarece este un aspect care le va reda increderea in sine si le va ajuta sa isi atinga obiectivele mai usor. Un aspect placut si apropiat de perfectiune poate deschide mai multe usi si poate creste stima de sine a unei femei. Pentru ca pot fi pusi foarte usor in evidenta, sanii perfecti vor atrage toate privirile cu un decolteu sau o rochie la un eveniment special.

Pentru foarte multe femei investitia in ridicare sani a devenit o prioritate si o necesitate pentru care sunt dispuse sa amane alte cheltuieli. Cu cat un defect ne deranjeaza mai tare, cu atat avem tendinta sa ne ascundem si sa ne bucuram mai putin de viata, iar acest lucru l-au remarcat si femeile care nu au sani perfecti. 

Pentru astfel de momente foarte multe femei sunt pregatite sa plateasca orice pret si se programeaza cu incredere pentru o operatie de ridicare sani. In general sanii incep sa se lase dupa nastere si procesul de alaptare si doar printr-o interventie chirurgicala pot fi readusi la forma din tinerete.

Femeile care doresc sa isi ridice sanii trebuie sa constientizeze faptul ca operatia de implant mamar doar ajuta la marirea volumului sanului, iar pentru repozitionarea areolei se face o a doua interventie chirurgicala de ridicare sani.

Pe de alta parte, exista femei care se nasc cu sani lasati si care si-au dorit dintotdeauna sa poarte haine care sa le puna sanii in evidenta ori de cate ori doresc sa poate ceva mai decoltat. Operatia de ridicarea sanilor, cunoscuta sub numele de mastopexie consta in repozitionarea areolei si nu trebuie confundata cu cea de implant mamar. Cel mai adesea pacientele opteaza pentru ambele operatii, pentru a obtine sani apropiati de perfectiune. 

O perspectiva realista asupra propriului corp si urmarea sfaturilor medicului specialist ajuta la obtinerea unor rezultate cat mai bune, cu riscuri cat mai putine.

Exista o serie de motive pentru care femeile apeleaza la aceste masuri pentru ridicarea si marirea sanilor. Printre acestea se numara cazul sanilor asimetrici si nevoia alinierii unuia dintre sani la cel de-al doilea. Un alt caz este cel al unei femei care sufera de o modificare a sanului si are nevoie de o reconstructie a acestuia. In final exista si categoria femeilor care pur si simplu isi doresc sa aiba sani mai mari si mai fermi si nu sunt multumite de propriul aspect.

Fiecare clienta va discuta in prealabil cu medicul chirurg referitor la obiectivele sale, ce anume doreste sa schimbe prin aceasta interventie si care sunt asteptarile sale. Medicul va evalua raspunsurile pacientei, se vor face o serie de analize si apoi se vor discuta impreuna urmatorii pasi. Pentru ca alegerea unor implanturi supradimnensionale poate crea complicatii pe termen lung, experienta chirurgului va fi critica pentru a purta un dialog constructiv cu pacienta si a stabili rezultate cat mai realiste.

Pentru ca un san frumos poate ajuta o femeie sa fie mai multumita de propriul corp, investitia intr-o astfel de operatie este un prim pas catre o viata fericita. Lucrand cu cei mai buni medici chirurgi, o femeie isi poate recupera frumusetea si poate fi din nou mandra de sanii sai, chiar si dupa ce a dat nastere si a alaptat mai multi copii.

Pentru mai multe detalii despre ridicarea sanilor puteti vizita Clinica Zone Medical Estet, coordonata de Dr. Eugen Turcu. Acesta este medic primar chirurgie plastica si estetica, cu o experienta de peste 25 ani in chirurgia plastica si va sta la dispozitie cu echipa sa de medici specialisti oricand.