Florile si bunele maniere

In toate evenimentele importante din viata noastra, sunt prezente florile. Inca de la nastere si botez pana la majorat, cununie si promovare in cariera, fiecare ocazie importanta este insotita de flori. Le oferim pentru numeroase ocazii si ne bucuram atunci cand le primim. Dar, stiai ca, indiferent de eveniment, florile trebuie daruite respectand codul bunelor maniere? Afla aici tot ce trebuie sa stii despre flori si bunele maniere.

Care sunt bunele maniere de care sa tii cont cand oferi flori?

In primul rand, florile trebuie alese in functie de ocazie. Daca este vorba de o onomastica sau zi de nastere, ofera florile ei preferate sau care se potrivesc personalitatii sale. Dar daca esti invitat la o nunta, codul bunelor maniere dicteaza ca nu te poti prezenta fara un buchet de flori de sezon de la IMOD Flowers.

La botez, in schimb, alege un aranjament floral cu flori delicate si crengute de pomi fructiferi. Iar la vizitarea unei persoane dragi, nu te poti prezenta fara un buchet simplu de flori, care sa o inveseleasca pe cea care va primi florile.

Conform bunelor maniere, orice cadou trebuie sa fie insotit de cel putin o floare, daca nu de un intreg buchet de flori. Aminteste-ti sa inlaturi ambalajul de protectie inainte de a oferi florile si tine-le cu coditele orientate in jos atunci cand le daruiesti.

O alta regula de care trebuie sa tii cont atunci cand oferi flori este numarul lor. Le oferi mereu in numar impar, exceptie facand doar ceremoniile funerare. Daca vrei sa comanzi flori online, prin IMOD Flowers, achita totul in avans si nu uita ca anumite florarii online impun si un cost al transportului, pe care nu trebuie sa il achite persoana care va primi florile.

Cum se daruiesc florile?

Evita o situatie neplacuta si respecta mereu bunele maniere atunci cand oferi flori. Pune-te in locul persoanei destinatare si gandeste-te bine care sunt preferintele ei. Adora florile rosii, care denota pasiune? In acest caz, i le oferi doar daca este iubita ta sau daca vrei sa ii transmiti dragostea ta. In cazul in care vrei sa oferi flori unei colege de serviciu sau sefei tale, nu alege flori rosii, caci destinatara poate interpreta gresit mesajul tau.

Pentru mama ta sau o prietena apropiata, comanda un buchet de flori albe sau galbene de la IMOD Flowers. Bunele maniere arata ca aceste culori se ofera in semn de prietenie, simpatie si apreciere.

Insa daca vrei sa oferi flori unui barbat, tine minte ca le poti darui doar la anumite ocazii speciale, si anume o decorare, promovare sau daca se afla in spital.

Daca daruiesti flori fara sa tii cont de bunele maniere, poti transmite un mesaj gresit sau chiar sa jignesti pe cea careia doresti sa ii faci acest cadou. Pentru a nu da gres, solicita ajutorul florarilor specialisti de IMOD Flowers si fii sigur ca faci alegerea corecta intotdeauna!