Dash – detergentii de rufe pentru familia ta

Dash Detergent pentru rufe cu bicarbonat asigura curatenie si igiena exceptionala rufelor. Datorita formulei sale inovatoare de indepartare a petelor, detergentul Dash va face fata perfect petelor chiar si in timpul primei spalari. Instrumentul este universal si poate fi folosit atat pentru spalarea tesaturilor colorate cat si a celor albe, dar este cel mai potrivit pentru spalarea lucrurilor albe si usoare. Bidonul de detergent Dash contine 990 ml si este proiectat pentru 18 spalari standard. Setul include un capac de dozare convenabil, cu o suprafata ondulata pentru tratamentul mecanic preliminar al contaminantilor.

Cu detergent Dash poti pretrata  tesaturile patate. Cea mai buna tactica de gestionare a petelor este sa actionezi cat mai curand posibil. Imediat ce ai varsat ceva pe haine sau ai localizat o pata, inmoaie imediat locul contaminarii in apa rece. Pentru petele complexe, Dash detergent poate fi utilizat pentru pretratare inainte de spalare. Sorteaza hainele dupa culoare si spala articolele albe si usoare separat de articolele colorate, alegand detergentul potrivit. Foloseste un balsam de rufe, cum ar fi Coccolino, impreuna cu detergentul. Acest lucru nu va ajuta numai la protejarea si inmuierea hainelor, ci va prelungi si viata tesaturilor.

Capsule dash

Capsulele Dash pentru spalarea hainelor este un asistent eficient pentru orice gospodina. Aceste capsule sterg perfect orice pete de pe lucrurile preferate. Un astfel de detergent nu va strica materialul si culoarea rufelor, chiar si dupa utilizarea repetata. Atunci cand apar pete pe lucrurile luminoase si colorate, este dificil sa le elimini cu pulbere obisnuita, insa, cu capsule Dash poti face fata acestei sarcini instantaneu. In plus, dupa spalare, lucrurile vor emite un parfum floral uimitor. Utilizarea de detergent capsule Dash va multumi cu siguranta orice gospodina.

Detergent lichid Dash

Detergent lichid Dash este un gel concentrat  versatil, fara fosfat. Gelul are o aroma minunata de vitalitate, iar timpul de incarcare a detergentului lichid este practiv redus. Dash Gel este un gel miraculos, cu o vizibilitate ridicata.
Detergentul lichid poate spala la temperaturi cuprinse intre 30 de grade С si 95 de grade С. Aroma este usoara si tine un timp indelungat. Detergentul lichid este potrivit pentru toate tipurile de materiale textile. Detergent lichid universal, iti permite 19 spalari. Detergentul lichid universal Dash cu parfum si balsam indeparteaza perfect petele. Iar tehnologia imbunatatita pastreaza aspectul hainelor chiar si dupa un numar mare de spalari.

Dash detergent

Dash detergent indeparteaza eficient murdarirea severa chiar si la 20 de grade in programele de spalare scurta. Este folosit pentru spalarea tuturor tipurilor de tesaturi in masinile de spalat de orice tip, precum si pentru spalarea manuala. Da netezimea fibrelor din tesatura, ceea ce impiedica patrunderea profunda a murdariei. Usor solubil in apa, nu lasa pete pe rufe. Protejeaza masina de spalat impotriva coroziunii si a scariei. Da tesaturilor un parfum delicat si placut de lavanda. Numarul de spalari 140.