Antreprenorii pregatesc surprize pentru sarbatorile de iarna

Pe masura ce sezonul sarbatorilor se apropie, singuratatea se poate intensifica pe masura ce angajatii isi urmaresc prietenii din alte companii si membrii familiei care participa la festivitatile de sfarsit de an. Este important ca angajatorii sa ia masuri pentru a-si sustine echipele si pentru a raspandi bucuria sarbatorilor tuturor angajatilor.

Studiile recente au confirmat faptul ca majoritatea angajatorilor depasesc bugetul impus de sarbatori, insa exista solutii prin care puteti economisi si sa va faceti fericiti angajatii. Doar studiourile profesionale de modele online isi permit sa organizeze evenimente fastuoase deoarece fac parte din cel mai prosper domeniu din tara, motiv pentru care nu exista niciodata limita de buget.

,,De sarbatori pe langa bonusuri si caoduri pentru fiecare membru al echipei, nu doar pentru modele, organizam diferite petreceri tematice si activitati la studio. Punem accent si pe partea recreativa deoarece fiecare membru al echipei noastre munceste din greu pentru a obtine rezultatele dorite si noi trebuie sa ne asiguram ca ei se simt relaxati si bucurosi ca fac parte din acest mediu. Din moment ce o mare parte dintre modelele noastre sunt din provincie, este important sa se simta parte dintr-o familie, in special in preajma sarbatorilor, iar cand lucrezi ca model online fix asta faci, faci parte dintr-o familie extrem de iubitoare. a declarat Carmen, reprezentanta a departamentului de HR al unui studio din capitala.

Desigur, sarbatorile pot veni cu o eticheta de pret, dar vestile bune sunt ca va puteti mentine membrii echipei ferciti fara a va incalca limita bugetului. Urmati doar aceste sfaturi propuse de reprezentantii studiourilor profesionale:

  1. Organizati o petrecere de Craciun

Nu este nevoie de ceva fastuos, ci mai degraba de cateva ore in care sa simtiti cu totii spiritul Craciunului. Puteti orna biroul, face bradul si organiza Secret Santa. Aveti nevoie doar de o serie de colinde pe fundal si voie buna. Puteti, de asemenea, sa faceti o lista cu ce poate aduce fiecare de acasa, de la ornamente, peparate traditionale si chiar si jucarii. In acest fel, fiecare angajat se va implica si nu va fi nevoie sa cheltuiti foarte multi bani. Petrecerea poate avea loc chiar in birou, mai ales daca stiti ca angajatii nu agreeaza spatiile aglomerate si zgomotoase si prefera in schimb linistea si relaxarea .

  1. Oferiti cadouri simbolice

A trecut perioada in care angajatii isi doreau prime de Craciun sau cadouri scumpe. Sarbatorile sunt despre bunatate, traditie si multa mancare, asa ca va puteti folosi de acest lucru pentru a face cadouri simbolice catre angajatii dumneavoastra. Achizitionati dulciuri specifice acestei perioade, ori mici ornamente cu care sa isi poata decora biroul.

Asadar, exista metode mai simple si mai avantajoase. Un angajat bun va aprecia intotdeauna micile atentii, un feedback bine construit si intelegerea si armonia din birou. In acest fel, prin mici gesturi, puteti oferi echipei dumneavoastra sarbatori de neuitat, iar productivitatea va creste considerabil.